Belgische Ambassadeur nodigt BOIC en haar belangrijkste partners uit in Parijs

Over minder dan 18 maanden, op 26 juli 2024 om precies te zijn, wordt de Olympische vlam in de Franse hoofdstad ontstoken en de Spelen van de XXXIIIᵉ Olympiade officieel als geopend verklaard.
Op uitnodiging van Z.E. François de Kerchove d’Exaerde, Belgisch Ambassadeur in Frankrijk trok het BOIC op 8 februari samen met haar belangrijkste partners naar de Franse hoofdstad. In de residentie van de ambassade werden de meer dan 80 aanwezigen uitgebreid gebriefd over de aanpak van de Olympische Spelen volgend jaar. 

Parijs 2024 gaat er prat op zoveel mogelijk gebruik te zullen maken van bestaande iconische locaties midden in de stad. Anthony Piqueras, Director of Venues and Infrastructure Paris 2024 had het over “De Spelen in de Stad”. 

Gewezen BOIC-voorzitter en huidig voorzitter van de Coördinatiecommissie Parijs 2024, Pierre-Olivier Beckers onderstreepte de voordelen voor bedrijven van de organisatie van de Olympische Spelen in het nabijgelegen Parijs.    

Voor het BOIC gaven Jean-Michel Saive, voorzitter, Cédric Van Branteghem, CEO en voor het BPC, Marc Vergauwen, voorzitter en Olek Kazimirowski, Managing Director, toelichting over de voorbereidingen op de Spelen van Parijs in 2024 en stelden hun campagne “Road to Paris” voor. 

Tot slot lichtte Guillaume Desmet, CEO van Gracias, het hospitality programma voor Parijs 2024 toe. 

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 22 dagen tot
Europese Spelen Krakau-Małopolska 2023